Hoofdcontent

Dit zijn wij!

Over Thieu

Jong, enthousiast en vol levensenergie! Kernwaarden die op mij van toepassing zijn. Mijn naam is Thieu. Geboren en getogen in Nistelrode. Ik sport met mensen die om verschillende redenen uit balans zijn geraakt. Mijn basis ligt in de bossen waar ik een combinatie doe van;

wandelen
hardlopen
bootcampen
mountainbiken
wielrennen

Tijdens een intake bepalen we wat de wensen zijn en koppelen daar een haalbaar doel aan. Plezier staat altijd voorop! Naast mijn werk ben ik altijd in ontwikkeling. Ik volg een opleiding tot vitaliteitscoach en binnenkort start ik een opleiding tot ademcoach. Een combinatie van al deze factoren kan het groeiproces enorm vergroten.

Ik woon in de Maashorst tegen de bossen aan. Veel grond met een mooie moestuin en een aantal kippen. Ik heb een passie voor natuur en zelfvoorzienend leven. Omdat mijn focus ligt op een natuurlijke, gezonde lifestyle vindt ik het ook belangrijk om dit te leven. 

Ik ben reislustig, maar ook een echt sportmens; klimsport, mountainbiken, hardlopen enz. Mijn conditie is belangrijk; ook om mijn praktijk nog beter uit te oefenen. Daarnaast besteed ik mijn vrije tijd aan schaken, puzzelen, lezen en uiteraard lekker tijd besteden met mijn vriendinnetje.